zschuschen.nl

familie website

5. juni 2005 00:00
by Joaquin
0 Reacties

2005 Miami: Hello from Miami

5. juni 2005 00:00 by Joaquin | 0 Reacties

Berichtje uit Miami

Lieve allemaal,
 
Hiere een teken van leven uit het warme Miami.
 
Na een paar uur vertraging begon de reis goed.Ik heb lekker kunnen pitten in de maxi cosi aangezien we een extra stoel hadden.Verder heb ik lekker met de stewardessen gesjansd en eentje zelfs bijna onder gespuugd. Voor mij vloog de reis voorbij. Mama was ook knock out. Eenmaal aangekomen was ik een beetje van de leg.Werd midden in de nacht wakker en had zin om te spelen maar die oudjes van mij waren met geen mogelijkheid tot actie te bewegen.
 
Het hotel is prima. We hebben een ruime kamer met uitzicht op de beach. Ik heb een eigen bedje en slaap nu prima. Het hotel ligt midden in de mooie art deco wijk. Heel veel hippe eettentjes, hippe winkeltjes, hippe mensen en volgens papa een hoop mooie vrouwen. Ook een hoop coole wagens rijden hier rond.Hummers, porsches,limo's en allerlei soorten cabrio,s maar die zijn niks vergeleken met mijn bugaboo cabrio.
Gister was het bewolkt en zijn we uit nood maar gaan shoppen.Score voor papa was het grootst. Voor mij supercoole shirtjes van ,jawel, Ralph Lauren, maar daar moet ik nog even in groeien. Vandaag is het lekker zonnig en we gaan zo naar het zwembad bij het hotel.
 
Ik moet mijn zwembroek aantrekken dus ik ga afnokken.
 
Liefs en knuffeltje
 
Yo from Miami
Leeroy
 
ps ook groetjes van mijn papa en mama

Reactie plaatsen