zschuschen.nl

familie website

15. juni 2005 00:00
by Joaquin
0 Reacties

2005 Miami: Re: Hello from Miami

15. juni 2005 00:00 by Joaquin | 0 Reacties

Berichtje uit Miami en een antwoord van opa King. [more]

Leeroy,Geen bericht is goed bericht zou je maar denken. Gelukkig hebben jullie het naar je zin en de sweet potatos smaken best. Ik ken ze heel goed.Hier gaat alles nog steeds naar wens en we gaan volgende week de keuken slopen.Het weer hier is zoals altijd op z’n Hollands een beetje warm en dan weer koud en regen.Veel succes met de terugreis en we zien jullie gauw bij Jayden as zaterdag. Liefs je Peetoom King.

 

-----Original Message-----
From: Leeroy Zschuschen [mailto:leeroy@zschuschen.nl]
Sent: woensdag 15 juni 2005 17:26
To: Leeroy Zschuschen; l.vanderwel@12move.nl; King W. Zschuschen; passabadazz@hotmail.com; welh@xs4all.nl
Subject: RE: hello fom Miami [2]

 

Hallo daar,

 

 

Aangezien ik van jullie geen enkele reply krijg, stuur ik zelf maar weer een berichtje.

 

Vandaag ons laatste dagje hier en het is echt bloody hot. Afgelopen week hadden we een beetje last van de uitwerking van "Arlene" (orkaan). Een dag tropische regen en storm gehad maar nu is het al weer 3 dagen zoals het hier moet zijn. Heet, heet en heet.

 

Gister zijn we naar de Evergaldes geweest maar helaas geen krokodil te bekennen. Enige spannende was dat de motor van de boot er mee kapte en we midden in het Everglades moeras lagen te dobberen in die bloedhitte. Nou dat vond ik niet echt gaaf en heb dat ook laten merken.

 

Mijn papa en mama zeggen dat ik ben gegroeid en heel veel geleerd heb. Ik kan nu heel snel van mijn rug naar mijn buik draaien. En als ik iets graag wil hebben dan weet ik het ze heel goed duidelijk te maken. Mijn eetlust is er ook niet minder op geworden. De sweet patato's van hier zijn goed te eten. Tja en als het eten niet snel genoeg komt dan schreeuw ik de hele boel bij elkaar. De buren in het hotel zeggen dat ze geen last van me hebben en sowieso zegt iederen hier dat ik zo schattig ben, dus!

 

As vrijdag komen we naar huis. Rond 12.00 landen we. Ik ga nu even siesta houden en straks weer lekker zwemmen.

 

Bye, bye

 

Leeroy

5. juni 2005 00:00
by Joaquin
0 Reacties

2005 Miami: Hello from Miami

5. juni 2005 00:00 by Joaquin | 0 Reacties

Berichtje uit Miami [more]

Lieve allemaal,
 
Hiere een teken van leven uit het warme Miami.
 
Na een paar uur vertraging begon de reis goed.Ik heb lekker kunnen pitten in de maxi cosi aangezien we een extra stoel hadden.Verder heb ik lekker met de stewardessen gesjansd en eentje zelfs bijna onder gespuugd. Voor mij vloog de reis voorbij. Mama was ook knock out. Eenmaal aangekomen was ik een beetje van de leg.Werd midden in de nacht wakker en had zin om te spelen maar die oudjes van mij waren met geen mogelijkheid tot actie te bewegen.
 
Het hotel is prima. We hebben een ruime kamer met uitzicht op de beach. Ik heb een eigen bedje en slaap nu prima. Het hotel ligt midden in de mooie art deco wijk. Heel veel hippe eettentjes, hippe winkeltjes, hippe mensen en volgens papa een hoop mooie vrouwen. Ook een hoop coole wagens rijden hier rond.Hummers, porsches,limo's en allerlei soorten cabrio,s maar die zijn niks vergeleken met mijn bugaboo cabrio.
Gister was het bewolkt en zijn we uit nood maar gaan shoppen.Score voor papa was het grootst. Voor mij supercoole shirtjes van ,jawel, Ralph Lauren, maar daar moet ik nog even in groeien. Vandaag is het lekker zonnig en we gaan zo naar het zwembad bij het hotel.
 
Ik moet mijn zwembroek aantrekken dus ik ga afnokken.
 
Liefs en knuffeltje
 
Yo from Miami
Leeroy
 
ps ook groetjes van mijn papa en mama